Jump to content


Photo

Build 0.66


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#1 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 10:08 AM

You can download the current development build (version 0.66) from Unigine Online Store:
https://store.unigin...accounts/files/

Changes from 0.65 to 0.66:

* Fixed "Tutorial 2" mission logic
* Restored the "Follow unit" mode (double-click on a unit to follow it with a camera)
* Fixed Windows installer
* New input system with gamepad support (not available for configuration yet)
* Fixed several save/load bugs
* Finished Chinese environment
* Fixed several crash issues
* Again, a lot of single player campaign changes - full steam ahead!

PS: We need a couple of folks to play over the internet with developers, setting up the server right now.

#2 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 10:26 AM

Developers are waiting to play with you in 0.66 version, join the server:
217.29.87.186:60070

#3 UnknownFate

UnknownFate

    Member

  • Pre-Order
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 17 June 2011 - 11:00 AM

still need ppl? ;P

#4 Crismon

Crismon

    Member

  • Pre-Order
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 17 June 2011 - 11:01 AM

Downloading... :)

#5 Ypnose

Ypnose

    Advanced Member

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 202 posts
  • LocationFrance, At the top of the Eiffel tower

Posted 17 June 2011 - 11:04 AM

Developers are waiting to play with you in 0.66 version, join the server:
217.29.87.186:60070


Are spectators allowed during a game? :whistling:
Wanna taste Trance: http://forum.ah.fm Posted Image
ArchLinux| Phenom II X4 955 BE | 8Gb DDR3 1333MHz Corsair + Kingston | Asus GTX460

#6 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 11:06 AM

By the way we have added some maps from single-player to this build

#7 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 11:08 AM

still need ppl? ;P

Yeah. By the way, it would be better to play with people outside Europe/Asia to check whether the game playable with large ping.

#8 anubisg1

anubisg1

    Advanced Member

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 17 June 2011 - 11:10 AM

laucher still not working on linux:

anubis@linux-kenv:~/Scrivania/OilRush-0.66> ./launcher_x64.sh
./launcher_x64: error while loading shared libraries: libQtWebKitUnigine_x64.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory

#9 wiz

wiz

    Newbie

  • Pre-Order
  • Pip
  • 3 posts

Posted 17 June 2011 - 11:17 AM

0.66 x64 started on ubuntu 10.10, right under compiz. Can't connect to server, though :confused: - timed out...

#10 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 11:18 AM

laucher still not working on linux:

anubis@linux-kenv:~/Scrivania/OilRush-0.66> ./launcher_x64.sh
./launcher_x64: error while loading shared libraries: libQtWebKitUnigine_x64.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory


This is the Qt mixed lib problem, remove bin/libQt* and create symlinks from your system Qt libs instead of the deleted files.

#11 binstream

binstream

    Producer

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 668 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 11:27 AM

0.66 x64 started on ubuntu 10.10, right under compiz. Can't connect to server, though :confused: - timed out...

The fight is already going, 4 players on "Village" map.

#12 Obi-Wahn

Obi-Wahn

    Newbie

  • Pre-Order
  • Pip
  • 8 posts
  • LocationGermany

Posted 17 June 2011 - 11:32 AM

The download is so slow! Only 100KB/s from Germany... :(

#13 anubisg1

anubisg1

    Advanced Member

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 17 June 2011 - 11:40 AM

This is the Qt mixed lib problem, remove bin/libQt* and create symlinks from your system Qt libs instead of the deleted files.



not really.. it's a problem of library path!

anubis@linux-kenv:~/Scrivania/OilRush-0.66> l bin/
totale 37284
drwxr-xr-x 3 anubis users     4096 17 giu 13.31 ./
drwxr-xr-x 5 anubis users     4096 17 giu 10.49 ../
-rwxr-xr-x 1 anubis users    82074 17 giu 10.49 launcher_x64*
-rwxr-xr-x 1 anubis users    73821 17 giu 10.49 launcher_x86*
-rwxr-xr-x 1 anubis users   385384 17 giu 10.49 libNetwork_x64d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users   364756 17 giu 10.49 libNetwork_x86d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users   561389 17 giu 10.49 libopenal.so.1*
lrwxrwxrwx 1 anubis users       25 17 giu 13.30 libQtCoreUnigine_x64.so.4 -> /usr/lib64/libQtCore.so.4*
lrwxrwxrwx 1 anubis users       24 17 giu 13.31 libQtGuiUnigine_x64.so.4 -> /usr/lib64/libQtGui.so.4*
lrwxrwxrwx 1 anubis users       28 17 giu 13.31 libQtNetworkUnigine_x64.so.4 -> /usr/lib64/libQtNetwork.so.4*
lrwxrwxrwx 1 anubis users       27 17 giu 13.31 libQtWebKitUnigine_x64.so.4 -> /usr/lib64/libQtWebKit.so.4*
lrwxrwxrwx 1 anubis users       24 17 giu 13.31 libQtXmlUnigine_x64.so.4 -> /usr/lib64/libQtXml.so.4*
-rwxr-xr-x 1 anubis users  1187592 17 giu 10.49 libRakNet_x64d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users  1198668 17 giu 10.49 libRakNet_x86d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users 17716400 17 giu 10.49 libUnigine_x64d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users 16557088 17 giu 10.49 libUnigine_x86d.so*
-rwxr-xr-x 1 anubis users     5104 17 giu 10.49 OilRush_x64d*
-rwxr-xr-x 1 anubis users     3616 17 giu 10.49 OilRush_x86d*

and the lancher still fail

i edited the script as follow:

#!/bin/sh
export LD_LIBRARY_PATH=./bin:$LD_LIBRARY_PATH
unset LIBGL_ALWAYS_INDIRECT
cd bin
ldd launcher_x64
./launcher_x64 -config ./../data/launcher/launcher.xml

in other words i simply added "ldd" before running the launcher.. as you can see

the library path is not working and the launcher is not working: (noticed that i didn't put the links into /usr/lib64 on purpose!)

[anubis@linux-kenv:~/Scrivania/OilRush-0.66> ./launcher_x64.sh 
	linux-vdso.so.1 =>  (0x00007ffff93ff000)
	libQtWebKitUnigine_x64.so.4 => not found
	libQtXmlUnigine_x64.so.4 => not found
	libQtGuiUnigine_x64.so.4 => not found
	libQtCoreUnigine_x64.so.4 => not found
	libpthread.so.0 => /lib64/libpthread.so.0 (0x00007f30403f1000)
	libstdc++.so.6 => /usr/lib64/libstdc++.so.6 (0x00007f30400e8000)
	libm.so.6 => /lib64/libm.so.6 (0x00007f303fe91000)
	libgcc_s.so.1 => /lib64/libgcc_s.so.1 (0x00007f303fc7b000)
	libc.so.6 => /lib64/libc.so.6 (0x00007f303f90e000)
	/lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f304060e000)
./launcher_x64: error while loading shared libraries: libQtWebKitUnigine_x64.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory


the problem is that you set up library path, than you change working directory.

the solution is to edit the launcher script as follow:

#!/bin/sh
cd bin
export LD_LIBRARY_PATH=.:$LD_LIBRARY_PATH
unset LIBGL_ALWAYS_INDIRECT
ldd launcher_x64
./launcher_x64 -config ./../data/launcher/launcher.xml

i.e. you first cd, than set up the library path (ldd line should be removed but i left it there to show you the difference.

anubis@linux-kenv:~/Scrivania/OilRush-0.66> ./launcher_x64.sh 
	linux-vdso.so.1 =>  (0x00007fff48fff000)
	libQtWebKitUnigine_x64.so.4 => ./libQtWebKitUnigine_x64.so.4 (0x00007f0f279e4000)
	libQtXmlUnigine_x64.so.4 => ./libQtXmlUnigine_x64.so.4 (0x00007f0f2779f000)
	libQtGuiUnigine_x64.so.4 => ./libQtGuiUnigine_x64.so.4 (0x00007f0f26b03000)
	libQtCoreUnigine_x64.so.4 => ./libQtCoreUnigine_x64.so.4 (0x00007f0f2666d000)
	libpthread.so.0 => /lib64/libpthread.so.0 (0x00007f0f26450000)
	libstdc++.so.6 => /usr/lib64/libstdc++.so.6 (0x00007f0f26147000)
	libm.so.6 => /lib64/libm.so.6 (0x00007f0f25ef0000)
	libgcc_s.so.1 => /lib64/libgcc_s.so.1 (0x00007f0f25cda000)
	libc.so.6 => /lib64/libc.so.6 (0x00007f0f2596d000)
	libXrender.so.1 => /usr/lib64/libXrender.so.1 (0x00007f0f25762000)
	libsqlite3.so.0 => /usr/lib64/libsqlite3.so.0 (0x00007f0f254c7000)
	libQtNetwork.so.4 => /usr/lib64/libQtNetwork.so.4 (0x00007f0f251a6000)
	libX11.so.6 => /usr/lib64/libX11.so.6 (0x00007f0f24e63000)
	libglib-2.0.so.0 => /lib64/libglib-2.0.so.0 (0x00007f0f24b71000)
	libpng14.so.14 => /usr/lib64/libpng14.so.14 (0x00007f0f24947000)
	libz.so.1 => /lib64/libz.so.1 (0x00007f0f2472f000)
	libfreetype.so.6 => /usr/lib64/libfreetype.so.6 (0x00007f0f244a5000)
	libgobject-2.0.so.0 => /lib64/libgobject-2.0.so.0 (0x00007f0f24254000)
	libSM.so.6 => /usr/lib64/libSM.so.6 (0x00007f0f2404b000)
	libICE.so.6 => /usr/lib64/libICE.so.6 (0x00007f0f23e2e000)
	libXi.so.6 => /usr/lib64/libXi.so.6 (0x00007f0f23c1e000)
	libXrandr.so.2 => /usr/lib64/libXrandr.so.2 (0x00007f0f23a15000)
	libXfixes.so.3 => /usr/lib64/libXfixes.so.3 (0x00007f0f2380f000)
	libXcursor.so.1 => /usr/lib64/libXcursor.so.1 (0x00007f0f23604000)
	libXinerama.so.1 => /usr/lib64/libXinerama.so.1 (0x00007f0f23401000)
	libfontconfig.so.1 => /usr/lib64/libfontconfig.so.1 (0x00007f0f231ca000)
	libXext.so.6 => /usr/lib64/libXext.so.6 (0x00007f0f22fb7000)
	libdl.so.2 => /lib64/libdl.so.2 (0x00007f0f22db3000)
	libgthread-2.0.so.0 => /lib64/libgthread-2.0.so.0 (0x00007f0f22bae000)
	librt.so.1 => /lib64/librt.so.1 (0x00007f0f229a5000)
	/lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f0f2915d000)
	libxcb.so.1 => /usr/lib64/libxcb.so.1 (0x00007f0f22788000)
	libpcre.so.0 => /lib64/libpcre.so.0 (0x00007f0f22552000)
	libuuid.so.1 => /lib64/libuuid.so.1 (0x00007f0f2234d000)
	libexpat.so.1 => /lib64/libexpat.so.1 (0x00007f0f22123000)
	libXau.so.6 => /usr/lib64/libXau.so.6 (0x00007f0f21f1f000)

noticed how ldd output change and show you that use the libraries existing into the bin folder without care of other qt libraries existing in the system.

the reason of that is that the library path use a relative directory ./bin , but when you "cd" into bin, that relative directory doesn't exist any more.

please fix your launchers according

#14 Ypnose

Ypnose

    Advanced Member

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 202 posts
  • LocationFrance, At the top of the Eiffel tower

Posted 17 June 2011 - 11:46 AM

Do you think, it's the right place to expose your issues?
Topic section would be more suitable.
Wanna taste Trance: http://forum.ah.fm Posted Image
ArchLinux| Phenom II X4 955 BE | 8Gb DDR3 1333MHz Corsair + Kingston | Asus GTX460

#15 ANet

ANet

    Network developer

  • Unigine
  • PipPipPip
  • 88 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 11:48 AM

I've started a new game. You can join to the same ip!

#16 UnknownFate

UnknownFate

    Member

  • Pre-Order
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 17 June 2011 - 11:50 AM

my first multiplayer game was alot of fun even tho i lost, got to keep in mind never to upgrade all tower att once haha ;P

#17 brrrrr

brrrrr

    3D artist, game designer

  • Unigine
  • PipPipPip
  • 126 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 12:21 PM

my first multiplayer game was alot of fun even tho i lost, got to keep in mind never to upgrade all tower att once haha ;P


You can cancel upgrade with "sell" button.

#18 ANet

ANet

    Network developer

  • Unigine
  • PipPipPip
  • 88 posts
  • LocationTomsk, Russia

Posted 17 June 2011 - 12:22 PM

One more game on arctic map!

#19 UnknownFate

UnknownFate

    Member

  • Pre-Order
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 17 June 2011 - 12:23 PM

You can cancel upgrade with "sell" button.

thx that is rly good to know =)

#20 JakeLong13

JakeLong13

    Advanced Member

  • Pre-Order
  • PipPipPip
  • 49 posts
  • LocationGermany/NRW/Erkelenz

Posted 17 June 2011 - 04:43 PM

The download is so slow! Only 100KB/s from Germany... :(


O.o ?

Versuch es mal Nachts ;) Da hatte ich 2 MB/s

Try it at night I got 2 MB/s :)
~Linux Rules~




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users